Kontorsstäd

Kontorsstädning och företagsstäd

Vi hjälper ditt företag att upprätthålla en ren och trivsam arbetsmiljö. En arbetsmiljö som alla vinner på: arbetsgivare, anställda, presumtiva kunder eller andra besökare. Vi vet vikten av att städning och annat underhåll ska fortgå så smidigt som möjligt så att ni kan fokusera på ert arbete. När du beställer en företagsstädning skapar vi en anpassad checklista som vi sedan följer noggrant. Om du är på jakt efter en städfirma som är flexibel, personlig och kostnadseffektiv – då har du hittat rätt! Hör av dig för en kostnadsfri offert.

En ren och skinande arbetsplats

Tillsammans gör vi ett skräddarsytt upplägg som passar jsut ert företag. Vi dammar av möbler, utrustning, mellanväggar, väggar, rengör och desinficerar handfat, bänkskivor, golv, toalett, speglar, bord, stolar, kök med mera. Vi skrubbar golv, moppar och dammsugare, tömmer soptunnor. Dessutom identifierar vi andra underhållsbehov som bidrar till en bättre arbetsmiljö. Vi är punktliga, noggranna,flexibla och försäkrar dig om att din anläggning alltid är låst och säkrad när vi går därifrån.

Anpassad företagsstädning på dina villkor

Vår höga servicenivå och vårt kvalitetssäkringsprogram har bidragit till en ökad tillväxt och stadig position i Kalmar kommun och på Öland. Tack vare lång erfarenhet av företagsstäd kan vi skapa kostnadseffektiva städupplägg som passar just ert företag. Helt baserat på behov, önskemål, budget och ambition. Låt dina medarbetare fokusera på sitt jobb, så sköter vi städningen!

Behöver du hjälp med inredningsdesign som skapar en harmonisk och kreativ arbetsmiljö? Läs mer här.

Hemstäd

Flyttstäd

Kontorsstäd

Fönsterputs