Kontorsstäd

Vi erbjuder städtjänster till företag

Vi på Amalia Städ & Inredning erbjuder högkvalitativa tjänster till alla våra kunder och riktar även våra städtjänster till företag. Vi hjälper ditt företag med att hålla en städad och trevlig arbetsmiljö – för allas trivsel. En städad arbetsmiljö vinner alla på, arbetsgivaren, de anställda och kunderna som kommer på besök. När vi får en beställning på en kontorsstädning skapar vi en anpassad checklista för just ert företag. Denna följer vi sedan med största noggrannhet så att alla uppgifter vi avtalat följs – allt för att ert kontorslandskap ska vara en trivsam miljö under arbetstiden för såväl alla anställda som kunder.

Vi håller det vi lovar

Vi utför allt som ni kan tänka er inom företagsstädning. Vi dammar av möbler, utrustning, mellanväggar, väggar, rengör och desinficerar handfat, bänkskivor, golv, toalett, speglar, bord, stolar, kök med mera. Vi skrubbar golv med kvastar, moppar och dammsugare, tömmer soptunnor. Dessutom identifierar vi andra problem som inte står på vår lista men som vi under arbetet finner lämpade för ett städföretag. Vi ankommer till kontoret punktligt på de tider som framkommer från vår överenskommelse och på schemalagd tid utför vi våra tjänster. Vi försäkrar oss alltid om att din anläggning är låst och säkrad när vi går därifrån.

Vi kommer de tider som passar er

Vår höga service och noggranna kvalitetssäkringsprogram har bidragit till vår tillväxt och gett oss en stadig position i Kalmar. Tack vare vår långa erfarenhet av städbranschen vet vi vad som krävs vid varje företagsstädning. Vi anpassar oss efter era behov och efter era önskemål om tider. Låt dina medarbetare fokusera på sitt huvudsakliga jobb, så sköter vi städningen.

Vi kan också hjälpa dig att skapa en miljö att trivas i genom att erbjuda våra inredningstjänster.

Hemstäd

Flyttstäd

Kontorsstäd

Fönsterputs