Fönsterputs

Behöver du hjälp med fönsterputsning?

Tycker du också att det är alldeles för tidskrävande och svårt med fönsterputsning? Då har du kommit helt rätt! Många anser även att sysslan är riskabel då det ofta handlar om tuffa höjder och svåra arbetsställningar. Vi putsar fönster åt privatpersoner och företag. Inget uppdrag är för litet eller stort.

Hur många gånger om året ska de putsas och vad kostar en fönsterputs? Hör av dig till oss på Amalia Städ & Inredning så får du svar på alla dina frågor!  

Fönsterputs i Kalmar, Nybro och på Öland

Rena fönster förstärker helhetsintrycket av en fastighet, både interiört och exteriört. Fönsterputsning  bidrar även till att livslängden på exempelvis spröjs och fönsterfoder ökar.

Våra medarbetare är välutbildade och försedda med rätt utrustning och kemikalier för att utföra riktigt  högkvalitativ fönsterputsning. Vi är alltid artiga och punktliga och lyssnar på dina invändningar och önskemål. Vi utför fönsterputs i Kalmar med omnejd: Kalmar, Nybro, Smedby och Ljungbyholm.

Hur mycket kostar en fönsterputsning?

Kostnaden för en fönsterputsning beror på faktorer som fastighetens utformning, fönsternas storlek och huruvida de är vändbara eller inte.

Vi kan snabbt och smidigt ge dig en kostnadsuppgift redan vid första kontakten. För en exakt prisuppgift behöver vi komma ut och titta på plats. Kontakta oss idag så hittar vi ett upplägg som passar dig. Självklart kan du använda RUT-avdrag hos oss!

Hemstäd

Flyttstäd

Kontorsstäd

Fönsterputs