Fönsterputs

Vill du slippa att putsa fönstren?

Vi vet vad de flesta privatpersoner tycker om fönsterputsning: krävande och svårt. Flera anser även att sysslan kan vara riskabel eftersom det oftast handlar om höga byggnader och innebär användning av stege. Det är där vi på Amalia städ och inredning kommer in i bilden. Vi tar oss gärna an dina fönster, utan problem. Vi på Amalia Städ & Inredning utför gärna proffsig och noggrann fönsterputsning åt dig. Dina fönster kommer garanterat att vara rena och putsade så att dem glänser efter att vi utfört vårt jobb.

Vi putsar fönstren åt dig!

Fönstrena är en viktig inkörsport till insidan av ditt hem. Genom våra fönster får vi frisk luft, sol och ljus vilket bidrar till trivsel i ditt hem. Det är därför viktigt att man håller sina fönster rena och prydliga genom regelbunden rengöring.

Kundernas tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Våra sanitetstekniker är välutbildade och försedda med rätt utrustning och kemikalier för att utföra högkvalitativ fönsterputsning till våra kunder. Våra medarbetare är alltid artiga och punktliga och lyssnar på dina invändningar och önskemål.

Fönsterputsning i Kalmar

När du är i behov av fönsterputsning i Kalmar eller närliggande område, kommer vi att vara mycket glada att kunna erbjuda dig en gratis kostnadsindikation. Vi är mycket säkra på kvaliteten på vårt arbete därför erbjuder vi telefonnummer från våra tidigare kunder till våra nya kunder. Du kan kontakta dem för att kontrollera våra påståenden. Anlita oss idag för att ge ditt fönster det utseende som dem förtjänar. Du kan så klart använda dig av RUT-avdraget för att hålla kostnaden för fönsterputsning nere.

Hemstäd

Flyttstäd

Kontorsstäd

Fönsterputs